Šta su nam to novo za hladne dane pred nama spremile svetske trendseterke, pitamo se skrolujući u nedogled po Instagramu?

Ne nailazimo ni na šta posebno novo, niti dovoljno upečatljivo da bismo se potpuno raspametili, a svaki modni zanesenjak uvek se tome nada.

Međutim, nailazimo na dobro nam poznat dezen kome u zimskim mesecima jednostavno ne možemo da odolimo, svake sezone u ovom periodu, svake godine, ma zapravo svake decenije, ako obratite pažnju.

U pitanju je naravno tartan.

Potpuno nezaobilazan ove sezone, baš kao i one prethodne ili one pre nje.

Ipak, poenta kombinovanja ovog efektnog zimskog dezena, koga svake godine sa radošću dočekamo nije ništa klasično, mada može biti ako tako odlučite, ali što se ne biste baš poput nas ugledali na modne influenserke iz praktično svih krajeva sveta i odabrali neke od neočekivanih boja tartana, te ga kobinovali isto tako možda manje očekivano ili što je još bolje i jednostavnije, samo izaberite tartan dezen u efektnoj formi popout na primer zvoncara.

Sve ostalo već je krajnje jednostavna nadogradnja, jednog vrlo efektnog zimskog outfita.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/