Dok se naš deo sveta bori sa hladnim vremenom i niskim temperaturama, u Australiji je kraj proleća, te vrlo toplo vreme ( leto počinje u decembru) i sunčani intervali koji iziskuju laganu odeću. Jedna od najpoznatijih Australijanki Elle Macpherson koristi svaki slobodan trenutak da uživa u svojoj rodnoj zemlji pa smo je tako primetili pre nekoliko dana na putu ka čuvenoj sindejskoj plaži Bondi.

54-godišnja majka dva momčića vozila je bajs na putu gde postoji obaveza da se nosi zaštitna kaciga, te i kazna za nenošenje od 330 dolara. Ako izuzmemo ovaj propust manekenke koja je početkom devedesetih dobila nadimak The Body nakon serije od pet fenomenalnih naslovnica za The Sports Illustrated Swimsuit Issue, možemo samo da konstatujemo sledeće: I u šestoj deceniji - The Body. 

Elle je izgledala na biciklu kao devojčica dok se osmehivala fotografima koji su je presreli.

Za odlazak na plažu Macpherson se potrudila da izgleda što ležernije i prirednije te je izostala šminka, dok je u domenu odeće dominirao sportski stil - crne helanke, patike, krem duks i pufnasti crni prsluk. Raspuštene kose sa naočarama i crvenom sportskom torbom oko ramena, Elle je demonstrirala da je i dalje jedna od najzgodnijih manekenki koja neguje poletan i vedar duh, te redovne fizičke aktivnosti bez kojih ne bi mogla da održi vitku liniju na kojoj joj mnoge koleginice i druge dame zavide.