Lepa Izabel je pre svega jedna ubitačno seksi žena, da se razumemo.

A, ubitačno seksi žene uglavnom se i oblače tako. Jer što da ne?

Što će reći da tu nema mnogo mesta za nekakvu veliku veštinu pri demonstraciji stilizovanja, jer nema ni potrebe.

Zašto biste lomili glavu ako kombinovanja formi, dezena i krojeva (sem ako vam to nije zaista strast) ako izgledate fenomenalno i u džaku?

Međutim, kada se jedna razoružavajuća lepotica odluči za podizanje igre na viši nivo, naše oči su poprilično uprte u nju.

I zaista tada imamo šta i da vidimo, makar kada je u pitanju Izabel Goulart, kada ja je ovih dana poslovno boravila u MInhenu.

I tom prilikom prošetala značajno upečatljiv outfit.

Sivilo srednjovekovnog grada, još više je došlo do izražaja tokom kišnog dana, kada je lepa Izabel šetala ulicama ovog izuzetno važnog kulturno-istorijskog jezgra severne Evrope.

Manekenka je ulicama kišnog Minhena prošetala u sivoj teddy coat bundi sa Max Mara potpisom i Fendi džak tašnom, a ispod bunde vrištala je pink trenerka sa sivim detaljima koju potpisuje australijski brend "I Am Gia" - inače jedan od najpoznatijih novih brendova sa relativno niskim cenama, za kojim luduje praktično čitava ekima trenutno najtraženijih modela.

Izgledom je svakako dominirala trenerka upadljive boje, ali i spoj maksi bunde sa sportskim elementima, koji podrazumevaju i patike i čarape.

I sve to skupa izgleda jednostavno sjajno!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/