Kraljica Letizia jedna je od najlepših dama na svetu, a njen osećaj za modu to ističe u prvi plan.

Bez izuzetka, to nam je potvrdila prilikom jučerašnje posete muzeju Reina Sofia u Madridu koji je posetila u društvu supruga, kralja Felipea...

Španski kraljevski par ne propušta kulturne događaje od nacionalnog značaja koji su prilika da se umetničko nasleđe jedne zemlje populariše na pravi način. Svakako, da pojava ljupke kraljice ide tome u prilog, a ovog puta, bivša novinarka je sve šarmirala svojim vintidž izdanjem na otvaranju izložbe "Poetry of democracy". 

Siva haljina na preklop, podseća na kreacije koje smo mogi da vidimo u holivudskim ostvarenjima pedesetih godina 20. veka. Naime, gornji deo koji je na preklop i sa kragnicom, dobio je svoje pojačanje u vidu suknje midi dužine. 

Retro kroj koji ističe savršenu figuru lepe kraljice, dodatno je oplemenjen lakovanim kaišem oko struka - sasvim dovoljnim detaljem koji "prekida" i oplemenjuje jednobojnost. Savršena retro kreacija, dodatno je nadograđena crnim lakovanim salonkama - simbolom elegancije i odmerenosti po kojoj je brineta poznata. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/