Jesen su obeležile nijanse terakote i konjaka, a sudeći po nedavno održanoj Versace reviji, takav će slučaj biti i za pre-fall 2019.

Dominiraju zagasite boje u paru sa neočekivanim nijansama jarko žute i jarko zelene. 

Klasika je uvek relevantna, ali nije na odmet saznati koji su to vladajući trendovi i oprobati se u nekom za koji na prvi pogled ne biste rekli da vam pristaje. 

Rafovi puni nepreglednih redova džempera u paleti duginih boja navode nas na razmišljanje i odluku, a evo koji su to ne toliko očigledni izbori najbolji za ovu, ali i svaku sledeću hladnu sezonu.

1. Bordo iliti boja vina

Pomislite na flašu francuskog Bordeaux vina i na dobrom ste putu. Ova nijansa bordo boje garantuje nam luksuzan izgled koji je preko potreban u decembarskim danima. 

2. Boja crne čokolade

Još jedna prijatna referenca pomoći će vam pri stilizovanju prednovogodišnjih outfita. Ključ je da pronađete što tamniju nijansu, a ukoliko vam ostatak kombinacije bude u sličnim tonovima, dobićete predivno balansirani zimski look.

3. Safir žuta

Ovu hrabru nijansu na scenu su donele kolekcije kuća Balenciaga i Versace. Odlična je kao "alatka" za osvežavanje sivila u koje ponekad zapadnemo prilikom oblačenja u maglovitim mesecima.

4. Boja sivog kamena

Ne dajte se zbuniti, govorimo o svetloj nijansi sive, onoj koja će dati taj posvetljujući efekat. Možete nositi total grey outfite u vidu dvodelnih odela, ili uz veliki broj drugih boja jer je siva svakako neutralna i večno klasična.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/