Sinoć je u Milanu premijerno predstavljen Pirelli kalendar za 2019, na kom smo videli veliki broj zvanica iz sveta filma, mode, muzike, kulture i umetnosti. Škotski fotograf Albert Watson svojski se potrudio da Pirelli kalendar više ne bude asocijacija na seksi pin-up devojke fotografišući priču o ambicijama četiri snažne žene.

Vrlo filmične fotografije prikazale su snove i težnje Afroameričke plesačice Misty Copeland, manekenki Leatitije Caste i Gigi Hadid, te glumice Julie Garner, najpoznatije po Netflix seriji Ozark.

"Ideja je bila da promenimo kompletan koncept Pirellia, a ne da Misty ili Julia izgledaju kao pin-up devojke potpuno obnažene bez propratne priče. Zato sam u celu priču uveo neka vrlo zanimljiva muška imena poput Sergeia, jer su i muškarci deo njihovog sveta", izjavio je Albert na predstavljanju kalendara.

Na predstavljanju kalendara najveću pažnju izazvale su naravno sve četiri dame, iako su Leatitia i Gigi privukle daleko veću pažnju medija izgledajući kao da su u ovom trenutku najseksepilnije žene na svetu. Pored njih paparaci nisu propustili trenutak da opkole i Halle Berry (ova žena izgleda fenomenalnooo) i zvezdu novembarskog broja Isabeli Fontanu.

Pogledajte na sledećoj stranici kako su izgledale #femmefatale dame:PageBreak

Gigi Hadid

Leatitia Casta

Isabeli Fontana

Halle Berry

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/