Kao i svake zime, London, Njujork, Pariz, alli ništa manje i Beograd i drugi gradovi u regionu, prepuni su dama koje dnevno prezentuju svoj lični stil ne zaobilazeći aktuelne tendencije.

Trendovi se prezentuju konstantno i u ne tako velikom vremenskom razmaku, ali svake sezone uspevamo da uhvatimo određenu nit i definišemo koji su to glavni "postulati" koji važe među blogerima i influenserima.

Od pet najčešće viđenih trendova, dva predmeta pripadaju kategoriji večnih i toliko su dobra investicija da su svake godine u modi. 

Teddy coat nastavio je da bude prisutan na modnoj sceni, s tim što je blago naglašeno u kojoj nijansi bi on trebalo da bude ukoliko želite da ispratite zaista najsvežiju modnu direktivu.

Ženstvenost je ponovo na ceni, a mi razumemo i zašto.

Suknje midi dužine suprotstavljaju se i daju balans svoj toj chunky obući čija ponuda je sve veća i veća.

Evo i 5 najzastupljenijih komada koje smo primetili na ulicama Londona:

1. Slip suknja

Jedan od modela koji se lako i efektno kombinuje u paru sa džemperima svakako je slip suknja. Jednobojna, sa tačkicama, od svile ili pliša....  

2. Pink teddy coat

Mekani i udobni, teddy kaputi nastavljaju svoju vladavinu. Ove sezone, pokazalo se da su oni u ružičastim nijansama i svetoplavoj opciji među najpopularnijima.

3. Suknja sa leopard printom

Ruku pod ruku sa jednobojnom slip suknjom ide i verzija sa animal printom koji je trend sezone. Uz rolku, ovaj duo formira dnevnu uniformu za mnoge modno osvešćene dame.

4. Kamel kaput

Jednom kada ga kupite, bićete mirni svake hladne sezone. Neprevaziđen, vuneni kaput u boji kamilje dlake uklapa se dobro u pregršt stilova i nadograđuje svaku kombinaciju.

5. Kabaste čizme 

Martinke su doživele veliki comeback, a dobrodošle su i sve ostale verzije crnih krupnih čizama, bilo da su na pertlanje, imaju nitne, ili kaiševe.

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/