Koliko ste puta pročitali da su helanke veliko "ne" u modnom svetu?

Mi bezbroj puta, s obzirom na činjenicu da je ovom odevnom komadu zaista mesto u okviru sportskih ili eventualno kućnih aktivnosti. 

Tako da je prilično smelo da helanke obučete na bilo kakav svečani događaj, pogotovo ako se nalazite na A listi svetskih glumica i glumaca i u Njujorku, te prisustvujete važnom događaju koji organizuje glumačka asocijacija.

Naime, lepa španska glumica gostovala je u sklopu programa "Conversations", koji organizuje udruženje SAG-AFTRA (Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists).

(Savršena kombinacija za zimu: 4 modela čizmica i cipela koje idu uz helanke)

Za ovu priliku koja podrazumeva jedan od popularnih razgovora na temu karijere određene glumačke zvezde - čast je upravo pripala ove godine Penelopi, glumica se pojavila u moćnom all black izdanju.

Detalj koji pravi razliku u njenom stajlingu svakako su bile crne helanke nalik kožnim pantalonama, što je ove helanke automatski stavilo u kategoriju iznad onih regularnih.

Takođe, pomoglo je i to što se od celokupnog modela helanki nazirao tek središnji deo butina, zahvaljujući fenomelanim dubokim čizmama od prevrnute kože, kao i crnom kardiganu sa dugmićima.

(Potpuni modni promašaji celebrity dama: Kako ne treba da nosite helanke)

Tri krajnje jednostavna komada, ali u ovom spoju vrlo efektna.

Crvena Chanel torba zaokružila je i osvežila celokupno izdanje 45-godišnje glumice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/