Na losanđeleskoj premijeri Aquaman-a, u kome australijska diva tumači jednu od vodećih uloga, nekoliko poznatih ženskih imena iz sveta filma pojavilo se u kreacijama koje oduzimaju dah.

Jedna od njih je svakako bila Amber Heard, čija pojava na ovakvim događajima ne može proći nezapaženo.

Međutim, ikao dve decenije starija Nicole je u potpunosti očarala prisutne svojim glamuroznim izdanjem, koje iako se može svrstati pod visoki glamur, ipak nije bilo preterano.

Razlog za to se nalazi u pojavi divne Nicole, koja zahvaljujući svojoj manekenskoj figuri i zanosnom tenu, ovaj model haljine može da iznese poput vrhunske holivudks edive, što na kraju krajeva i jeste.

Duga koktel haljina u predivnoj boji šampanjca, ističe prvenstveno brojnim karnerima oivičenim crnim štepom, koji zapravo i čine ovaj komad toliko efektnim.

Uz sam kroj, koji prati liniju tela i brojne karnere, detalj koji je takođe zaslužan za glamurozan utisak, svakako su cirkon u zlatnoj bolji koji se protežu duž cele haljine.

Haljine se vezuje oko vrata, a otvorena je do polovine leđa, potpisuje je Aramani prive.

Uz ovakav model dovoljno je da samo podignete kosu u elegantnu puđu, te izgled zaokružite minđušama u podudaraćoj zaltnoj nijansi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/