Ne postoji praktično ni jedan strani, svakako ni jedan američki medij koji ceo dan ne bruji o jednoj stvari.

Zaboravljeni su ratovi, politička previranja, socijalne i ekonomske krize, tragične i srećne priče.

Današnji dan kompletno je u znaku modne vesti.

I sve to zahvaljujući jednom neočekivanom stajlingu koji je sinoć ponela bivša prva dama Amerike, Michelle Obama.

Michelle se u ovom više nego efektnom stajlingu, pojavila na jednoj od promo večeri njene nove knjige, u pitanju su memoari pod nazivom Becoming, događaj na kome je host večeri bila Sarah Jessica Parker, koja iako se (kao i obično) pojavila u fantastičnom modnom izdanu, ovaj put je u potpunosti pala u drugi plan.

Zapravo, drugi plan nije adekvatan opis, možda u 22 drugi plan, jer je tolika bila efektnost outfita bivše američke prve dame, zbog koga je prekookenaska internet zajednica u potpunsti eksplodirala.

Komentari su mahom negativni, ali isključivo u šaljivom tonu, jer je činjenica da komadi koje je Michelle ponela, njoj zaista ne pristaju.

Kanarinac žuta haljina koja dolazi iz Balenciaga kolekcije za proleće/leto 2019., pored vrlo upečatljive boje, ističe se i krojem na preklop, koji poseduje dubok izrez  u predelu nogu.

U pitanju je zaista efektan model, ali on nikako, nikako ne pristaje lepoj Afroamerikanki, tačnije njenoj građi.

Ne samo da joj ne pristaje, već je možda i najgori mogući izbor za njenu građu.

Međutim, ono zbog čega su se modni mediji svi odreda našli na nogama od jutros, jesu zapravo čizme koje je ponela Michelle.

U pitanju je čuveni Balenciaga model čizama iznad kolena (bukvalan prevod bi bio helanke-čizme), sačinjen od svetlucavog-šljokičavog pvc materijala.

Iako je efekat fascinantan, a ovaj modni potez odvažan, nažalost Michelle je izgledala prilično komično, a internet zajednica joj to nije ostala dužna.

Kako je izgledala Michelle Obama pogledajte na sledećoj stranici: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/