Lepa Angie već nekoliko godina unazad demonstrira kako ne haje previše za ono što oblači u slobodno vreme, tj. u svim onim prilikama koje nisu rezervisane za nekakav medijski propraćen događaj.

I koliko god bili spremni da je odbranimo, jer svako od nas ima dane kada navuče prvo što mu dopadne šaka i izađe sa prijateljima na piće do obliženjeg kafića, prošeta do parka, ode do tržnog centra, ni mi (običn smrtnici) ne dozvoljavamo sebi da nam to pređe u naviku.

Naročito ne sa stajlingom koi podrazumeva kosu koja visi u fronslama, iako na sebi možda imate odličan dizajnerski komad, poput sivog ili krem kaputa vezanog u pojasu, te odlične crne kožne tašne, pa i lizama na štiklu.

Svi ti odlični komadi padaju u drugi plan, ukoliko posedujete dugu kosu koju ne održavate, puštena, nestilizovana kosa nad ovakvim stajlingom pravi senku i ostavlja kompletno loš utisak.

Kada su u pitanju odevni komadi koje je poznata glumica za izabrala, oni su kao i poslednjih godina jednobojni, klasični, krajnje jednostavni i mahom se kreću i istoj plaeti tonova: sive, bež  i neizostavne crne.

Više je nego očigledno da je nekada jedna od najsekspilinijih glumica Holivuda odustala od isticanja svoje i dalje zanosne, prirodne lepote, modom i stilom, kao što je to činila nekada i to vrlo, vrlo dobro.

Kako je izgledala Angelina pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/