Poslednjih nedelja, supruga lidera SAD-a Melania Trump, boravila je u više od jednog navrata u okruženju punom vojnika i zvaničnika oružanih snaga ove svetske sile.

Bilo da je to na teritoriji severnoameričkog kontinenta ili u Aziji, tačnije Iraku, gde je ove srede u društvu supruga nenadano posetila američke trupe, izdanja koja je plasirala Melania bila su za svaku pohvalu.

Nedavno nas je oborila s nogu svojim all-black izdanjem koje je uključivalo kožne pantalone, edgy čizme i ukrojeni kaput inspirisan vojnom uniformom, a podjednako dobar modni utisak ostavila je i ovog puta.

Prefinjenost je nešto što je uvek prisutno i primetno kod lepe Slovenke, a maestralnost njenog stila ogleda se u tome da je uspela da ponese kabaste sportske čizme i izgleda sofisticirano.

Boje koje nosi Melania uvek su tako otmene, često i suptilno trendi, a ovom prilikom videli smo moć senfžute u odevnim kombinacijama za hladnije dane.

Prilika je bila takva da je zahtevala drugačiji stil od glamuroznog, te je Melania ponovo posegnula za trikom strukiranog, čvrstog gornjeg dela uz jednostavne pantalone. 

Outfit je takav da ne možemo da kažemo da se vidi previše uloženi trud, a činjenica je da Melania izgleda perfektno.

Zagasito zelene pantalone bez ikakvih detalja poslužile su kao neutralna baza za bluzu sa širokim pojasom oko struka, a iako nešto kabastije, kultne žute čizme jednog poznatog brenda bile su fenomenalan završetak i pečat ovog pojavljivanja moćne Melanie.

Na sledećoj stranici pogledajte o kom se to modelu čizama radi, kao i kako ih je stilizovala Melania Trump:

PageBreak

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/