Na ovogodišnjim Critics' Choice nagradama, Julia je bila nominonavana u kategoriji najbolje televizijske glumice, u pitanju je serija Homecoming.

Za ovu svečanu priliku čuvena glumica odlučila se još jednom za model u vidu "haljina-pantalona", sličan onome koji je ponela pre nedelju dana na dodeli Golden Globes nagrada.

(Pet najlepših izdanja sa Critics' Choice Awards nagrada)

U pitanju je zapravo model koji podrazumeva u ovom slučaju bele pantalone i crni sako bez rukava sa predimenzioniranim šlepom dužine do poda.

Sa spoljne strane šlep je crn, dok je unutrašnji deo u beloj boji, ali sa dezenom istkanim od zlatnih i srebrnih niti - glamurozan detalj sa kojim se dijamantska čoker ogrlica odlično uklopila.

(Cvetni dezen, ženstvena i u sportskom duhu: Julia Roberts u fenomenalnoj haljini koju želimo)

Efekat je bio u najmanju ruku senzacionalan  i to bi bilo sasvim ok, da isti takav efekat sa skoro potpunno istim krojem nije ponela na Golden Globesu, tada je za dizajn modela bila odgovorna Stella McCartney, a ovaj put u pitanju Louis Vuitton.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/