Meghan Markle ne spada u one pripadnice kraljevskih porodica koje se pridržavaju konzervativnih i vrlo strogih odevnih izbora.

Bez obzira na već podmaklu trudnoću vojvotkinja od Saseksa redovno ispunjava svoje dužnosti u paru sa princom Harryem ili u solo varijanti, a to radi sa stilom, šetajući vrlo moderne i neočekivane kombinacije.

Inspirisana jednim Lady D izdanjem koje se baziralo na kombinaciji ljubičaste i koralne, za posetu Birkenheadu - gde se par uputio radi otkrivanja najnovije skulpture vajara Wilfreda Owena Markle, Meghan je ponela ljubičastu haljinu sa šlicem koju potpisuje Artizia.

Nadogradnja je bila i više nego efikasna: moćan kaput u jarkoj nijansi koralne iza kog stoji kanadska kuća Sentaler, kog su ispratile salonke u istoj nijansi.

(Neočekivana torbica Meghan Markle o kojoj svi pričaju)

Spoj je bio takav da je podrazumevao miks skupljeg i pristupačnog, te je kaput koštao papreno naspram vrlo normalne cene haljine od 50 dolara. Naravno, haljina je bila rasprodana u roku od 24 časa, u šta nismo ni sumnjali.

Ipak je to taj #royalefekat koji imaju ona i Kate - bukvalno šta god da obuku, rasproda se!   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/