Brad Pitt navodno izlazi već neko vreme sa Charlize Theron nakon što ih je upoznao bivši verenik glumice, Sean Penn.

Novopečeni golupčići navodno nisu skidali ruke jedno s drugog na jednom događaju prošle nedelje, piše The Sun. Njihova veza, za koju se pretpostavlja da je počela oko Božića, prva je ozbiljna romansa Brada Pitta nakon razvoda od Angeline Jolie 2016. godine.

Oskarovka Theron, koja je raskinula veridbu s Pennom 2015. godine, Pitta je navodno posetila u njegovom domu u Loz Felizu u Los Anđelesu, no još uvek nije upoznala njegovu decu koju deli s Jolievom.

"Neformalno se viđaju gotovo mesec dana. Ironično, prijatelji su postali preko Seana, no stvari su se razvile", rekao je izvor.

(Tri nova filma Brada Pitta koja ćemo gledati u 2019)

Prošli vikend par je viđen zajedno nakon različitih filmskih projekcija u subotu.

Brad Pitt gledao je film "If Beale Street Could Talk", čiji je izvršni producent - u privatnoj kući dok je Theron bila posebni gost na projekciji novog filma Alfonsa Cuarona - Roma u losanđeleskom Šato Marmontu.

Ipak, medije najviše zanima kako će Jolieva podneti ovu novost s obzirom na dugogodišnje neprijateljstvo koje deli sa Theron u Holivudu. 

(Slavne osobe koje ne podnose Angelinu Jolie)

Naime, u Holivudu opšte je poznato kako se glumice već nekoliko godina nadmeću za određene uloge, te kako je Angelina za jedan film gde je bila prvi pik producenata namerno odbijala da se izjasni da li konačno pristaje da igra, u želji da drži na stand by Theronovu koja je bila drugi pik i zbog čekanja morala je da odbija nekoliko dobrih prilika.  

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/