Britanska dizajnerka zapažena je juče na JFK aerodromu u Njujorku, a čak i da to nije bila VB glavom i bradom, ovakvu pojavu bilo bi teško ne zapaziti.

U moru basic, komfornih outfita prošetala je zanosna ženska silueta u elegantnom poslovnom izdanju.

Victorijina pojava ovaj put isticala se dugim kaputom kamel nijanse i detaljima koji su provirivali - poput bele kragne, dugih (takođe belih) rukava na košulji, te belih potpetica i crnih pvc pantalona.

Crna i bela boja u spoju, bez obzira na nešto autentičnije komade poput štikli dubokog reza, te širokih pvc pantalona, uvek odaju utisak klasike i izgledaju elegantno.

(Ugledajte se na nju: Kako Victoria Beckham nosi animal print)

Kamel boja sama za sebe uglavnom se kombinuje sa krem, bež i eventualno sivim nijansama i takođe važi za ton kome je elegancija drugo ime, ali s tom razlikom što poseduje prefinjenu, damsku notu zahvaljujući asocijaciji na nežnost i suptilnost ove boje.

(Victoria Beckham u 5 izdanja prognozirala najveće trendove u 2019)

Spoj sve tri boje mogao bi u nekoj drugoj situaciji da izgleda prilično neizbalansirano i zapravo kao potpuni debakl.

Međutim, kada Vicky prošeta ove boje ukomponovane u odgovarajuće forme sa njenim potpisom naravno, onda to izgleda i te kako funkcionalno i krajnje upečatljivo, ukratko kao pun pogodak!

Te samo još jednom možemo zahvaliti britanskoj dizajnerki na ovoj neočekivanoj i vrlo vrednoj modnoj lekciji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/