Već neko vreme Demi Moore nije u fokusu medija, te smo bili uskraćeni da vidimo i komentarišemo njene luckaste modne kombinacije u kakvim je često oduševljavala Holivud, piše Stil.

Zato smo bili prilično oduševljeni kada smo je konačno videli na promociji njenog poslednjeg filma

Naime, slavnu glumicu smo videli na promocije komedije Corporate Animals, koji je došla da promoviše na popularnom Sandens festivalu. Iako obožavaoci jedva čekaju da vide njenu novu filmsku ulogu, ovim pojavljivanjem Moore je ipak malo više zaintrigirala modni svet.

(Ove tri poznate dame su dokaz da se može stariti bez hirurške intervencije)

A sve zbog naizgled nespojive kombinacije u kojoj je glumica zablistala kao da je barem 30 godina mlađa, u otkačenom spoju nespojivog.

Svoj originalan stil je ovog puta pronašla u modernim komadima – palaco žutim pantalonama širokih nogavica i ultramodernog kariranog dezena, a iskombinovala ih je sa jarko plavim džemperom i baršunastom torbom u istoj boji.

I to čak i ne bilo toliko specifično da preko ramena nije prebacila kaput moderne puder-rozikaste nijanse, koje potpisuje modna kuća Ports 1961.

(Demi Moore jednim detaljem pokvarila ceo izgled)

I kao i gotovo svaki put kada je od trendova odabrala ono najbolje, uspela je da predstavi kombinaciju o kojoj se priča!

Što se nas tiče, čista desetka!

izvor: Stil / Cover.Style

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/