Iako se još ne zna konačna sudbina trećeg dela (snima se, ne snima se), SJP je uspela da nam bar na tren obezbedi novu epizodu svog alter ega - Carrie Bradshaw.

Naime, za potrebe Super Bowl reklame, Parker je opet "oživela" lik kolumnistkinje i fashion queen, lude za Manolo Blahnik cipelama koja u Njujorku traga za ljubavlju, i to sa svoje tri najbolje prijateljice. 

Da nas ovo čeka, nagovestila nam je glumica pre nekoliko dana kada je na svomInstagramu postovala video sa ulica Njujorka gde smo je videli odevenu u sličnom izdanju kao sa početne špice čuvene serije čija premijera je bila pre dvadeset godina.

(Ko će umreti u trećem delu Sex and the city filma?)

U samoj reklami koja je snimljena za Super Bowl i jedan brend piva, SJP se kao Carrie pojavljuje u restoranu na piću i umesto Cosmopolitana, naručuje upravo to pivo što izaziva šok konobara i muzičara. Jer to je Carrie!

(17 zanimljivih činjenica koje niste znali o omiljenoj seriji "Sex and the city")

Naravno, sve prati muzika iz serije za dodatni naboj. Uskoro se pojavljuje i još jedna celebrity osoba - glumac Jeff Bridges, odeven kao u svojoj nezaboravnoj ulozi iz 1998. (The Big Lebowski) u kojoj je pio koktel sa vodkom White Russian i koji takođe izaziva šok poručivanjem piva. 

Uostalom, pogledajte u nastavku ceo video:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/