Monica je apsolutna pobednica u kategoriji: Manje je više, a ovu modnu formulu predstavila je do sada toliko puta u apsolutno veličanstvenom izvođenju da bi joj sasvim sigurno trebalo do sada odati svojevrsno stilsko priznanje.

Ovoga puta na jednoj od gala modnih večeri održanih tokom Nedelji visoke mode u prestonici Francuske, Monica se pojavila u kaputu koji je imao isti efekat poput neke od glamuroznih haljina za crveni tepih.

(Učimo od neprikosnovene: Tajna savršenog stajlinga Monice Bellucci krije se u ovih devet savršenih izdanja)

Ovo je definitivno bio glamurozni kaput za crveni tepih.

Maksi kaput u crnoj boji koji je ponela 54-godišnja glumica, isticao se blagim A krojem koji prati liniju tela, a ustručen je u predelu pojasa.

Međutim, ono što se na ovom modelu kaputa najviše isticalo to su svakako detalji u vidu zlatnog veza na manžetnama rukava, visokoj kragni, te na džepovima.

(Monica Bellucci: 16 citata slavne glumice o ljubavi, životu i lepoti starenja)

Dugmad sa radom sličnom onom na vezu, takođe je bila zlatna, kao i čoker ogrlica u vidu duplog lanca.

Crno-zlatna kombinacija dominirala je i na tašni, a jedina primesa boje bila je na vrtoglavoj potpetici crvene boje Chritian Louboutin čizama od prevrnute crne kože.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/