Ako ste mislili da je moda tu u poslednje vreme samo da šokira, ali ne i da pokaže neke zaista originalne i kvalitetne, prevashodno - nosive komade, pogrešili ste.

Po svoj prilici, ima tu materijala da se osmisle nove zanimljive i efektne stvari, kakve do tada nisu viđene, a da u isto vreme budu praktične.

(Konačno pronašla ljubav: Naomi Campbell u vezi sa poznatim pevačem)

Dokaz za to definitivno je poslednje pojavljivanje catwalk dive - Naomi Campbell, na njujorškom aerodromu, povodom Nedelje mode koja se upravo održava u Njujorku.

Naime, Naomi se pojavila u spektakularnom izdanju, koje se sastojalo od svega dva upečatljiva komada, a to su pritom zimska jakna i čizme.

Ali kakva zimska jakna i kakve čizme?

Po svoj prilici komadi dostojni jedne kraljice modnih pisti.

(I dalje neprikosnovena kraljica pisti: Nakon 14 godina epski povratak Naomi Campbell na Valentino reviji u Parizu)

Maksi perjana jakna u boji čokolade, koja je dosezala praktično do poda, prvenstveno se isticala upravo svojom dužinom - vrlo neuobičajenom za ovaj model jakni. Dok je poseban detalj na ovoj kaput - perjanoj jakni činio deo koji se kopčao u predelu grudi.

Neobičan model perjane jakne potpisuje Pierpaolo Piccioli za Moncler, a cena je naravno prava sitnica - 3200 evra.

Još jedan dominantan detalj u stajlingu supermodela, činile su ništa manje fenomenalne crne, kožne čizme koje su dosezale do polovine butina.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/