Stilizovana u sjajno metalno odelo i zlatne platforme, čuvena Patti je izgledala bezvremenski lepo dok je šetala pistom, uz prateću pesmu " Could it be magic" Donne Summer, sasvim prikladan soundtrack, s obzirom da je ova 62-godišnja manekenka bila prava kraljica Studia 54 kojim je Kors bio inspirisan.

Ovaj famozni noćni klub Njujorka takođe je bio i ključno mesto upoznavanja Patti i njenog muža Keith Richardsa, s kojim je u braku već 36 godina.

Kroz ovaj blistavi spektakl, uspomene na glamurozne decenije su preplavile Patti..

"Gledajući kako su svi zaplesali kada je Barry Manilow zapevao, zaplakala sam", opisujući veliku završnicu ove revije kada je poznati pevač zapevao svoj hit iz 1978 "Copacabana", gde je celokupna linija modela, poput Belle i Gigi Hadid, Selene Forrest, Lily Nove i Bomi Youn, tapšala i zavijala kukovima uz njega na pozornici posutoj zlatnim šljokicama.

"To je onaj osećaj koji je pružao Studio 54!" 

(Street style report iz NYFW: Šta se nosi na ulicama Njujorka dok je ceo grad pretvoren u modnu pistu?)

Ali nije bila samo muzika oda tim vremenima već i ples i odeća - čupavi kaputi, kožne čizme i haljine s halterima, pa i beauty segment: smoky eye i natapirana kosa.

"Ni sada se ne razlikuje puno moj stil - nosim tamne senke i nikada ne feniram kosu!"

A koja je tajna Pattinog bezvremenskog sjaja na pisti?

Dar dobre genetike, i česta hidratacija kože te korišćenje krema koje sadrže retinol.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/