Jedna od najplaćenijih manekenki na svetu, Bella Hadid (22), svojim izgledom ponovo je šokirala javnost, i postala glavna tema na društevim mrežama.

Svojevremeno su je prozivali da je povećavala usne, a sada da nikada nije bila mršavija.

(I dalje neprikosnovena kraljica pisti: Nakon 14 godina epski povratak Naomi Campbell na Valentino reviji u Parizu)

Pre nekoliko dana održana je gala zabava koju je organizovao brend Bvlgari, gde je manekenka privukla pažnju javnosti zbog svoje izuzetno vitke linije.

Bella je inače ambasador i lice ovog modnog brenda, a na samu zabavu stigla je bez pratnje.

Iako je bilo i onih koji su bili oduševljeni njenim izgledom u uskoj crvenoj haljini koja je otkrivala dekolte, svi su se bavili njenim strukom i vratom.


Ovo nije prvi put da privlači pažnju zbog svog izgleda, a mnogi smatraju da se podvrgla strogom režimu ishrane kako bi postigla ovakvu kilažu.

Iako mi mislimo da je za sve kriv korset koji po pravilu sužava struk, i to prilično, i sama Bella se oglasila i priznala da je smršala... 

"Moja težina dosta varira. Zaista nisam želela toliko kilograma da izgubim. Želim da imam grudi i zadnjicu, ali nije moja krivica. Moja kilaža varira kao i kod svake druge osobe, a mislim da ljudi ne bi trebalo nikoga da osuđuju jer smo svi drugačiji", izjavila je manekenkaza magazin People.

Izvor: Story HR

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/