I tri decenije kasnije, Julia Roberts izgleda senzacionalno i isto tako joj stoji pink boja.

Iako čuvena glumica nije nikako jedina koja se sinoć opredelila za ovu boju (to je zapravo bila najpopularnija nijansa kada su u pitanju haljine poznatih dama), definitivno je bila u najlepšem pink izdanju večeri.

Razlog za to nalazi se u ženstvenoj silueti, po kojoj su kreacije libanskog dizjanera poznate, te raskošnom izrezu koji je krasio donji deo haljine.

Julia Roberts: Konačno otkrila zašto je drastično smršala

Gornji deo pink kreacije isticao se krojem koji je podrazumevao sečenje na jedno rame, te blago nabranim delom u predelu grudi i ustručenim pojasom.

Međutim, za wa wa wooom siluetu zaslužan je balans koji je pravio spoj gornjeg i donjeg dela - istaknutog izrezom koji je podsećao na latice cveta.

Nikad ružnije haljine na Oskarima: Jedine tri dame koje su briljirale u domenu stila na 91. dodeli Oskara

Izgled je zaokružen vrtoglavim potpeticama sa tankim kaišićima, takođe u pink varijatni, dok model potpisuje Stuart Weitzman, a interesantan nakit u vidu visećih minđuša i narukvice delo su tajvanskog dizajnera Cindy Chao-a.

I mi, baš kao i kolege iz ostalih modnih medija, glasamo da Julia Roberts kao klasična predstavnica holivudskog royality departmana, definitivno bude host na narednoj dodeli Oskara.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/