Kolekcija za jesen-zimu 2019/2020 legendarne modne kuće sinoć je predstavljena u Parizu, još jednom izazvavši ovacije za koje je (takođe još jednom) zaslužan Anthony Vaccarello, dizajner koji diše sa prepoznatljivim dnk kodom kuće, kao ni jedan od trenutno aktuelnih.

Isto tako po svoj prilici "diše" i Kate Moss, koja ume da iznese Saint Laurent estetiku, kao da je za nju pravljena.

Ovoga puta u tom domenu čuvena manekenka apsolutno je briljirala.

Nova Saint Laurent kolekcija oda je zanosnoj i neustrašivoj ali premršavoj ženi!

Sako, pantalone i košulja u spoju, možda nisu nikakvo otkrovenje, svakako ništa novo, ali u ovom izvođenju jesu.

Kapri pantalone dubokog struka isticale su se dodatim pojasom sa dugmićima, a bela svilena košulja upasana u pantalone došla je do izražaja zahvaljujući raskopčanoj dugmadi i prilično otkrivenom dekolteu, dok je kompletan izgled zaokružio čuveni Saint LaurentLe Smoking - nešto duži plišani blejzer crne boje, te vrtoglave poteptice istog tona sa špicastim vrhom.

Životna priča Kate Moss: Kako je sitna Britanka postala jedna od najuspešnijih manekenki današnjice

Naizgled vrlo jednostavna kombinacija, kao sinonim za čistu klasiku, ipak svaki od navedenih komada posedovao je po jedan detalj koji je kompletno stvorio tu vrlo seksi i odvažnu sliku, neustrašive ženstvenosti kakvu modna kuća plasira decenijama unazad.

Bravo, Kate!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/