Ovogodišnja dodela Oskara prilično je razočarala sve one koji je iz godine u godinu prate isključivo zbog spektakularnih red carpet momenata. Bila je ovo ako smemo da primetimo ubedljivo najlošija dodela u domenu stila poznatih, u poslednjih deset godina.

Onaj glamur na koji smo navikli, izostao je ili se prosto samo preselio na crveni tepih filmskih premijera.

Na taj zaključaj navela nas je sinoćna premijera još jednog akcionog filma o superherojima iz pera Marvela.

(Provokativno i bez ukusa: Kendall Jenner na after party žurki Oskara u haljini koja previše i na ružan način otkriva telo)

U haljini u kakvoj očekujemo većinu zvanica pojavila se glumica Brie Larson na premijeri svog novog filma Captain Marvel u kome glumi superjunakinju Carol Danvers. U skladu sa svojim likom koji tokom filma nosi supermoćno plavo odelo, Brie je na premijeri blistala u senzacionalnoj custom made haljini italijanske kuće Valentino.

Prelepa kobalt boja ispratila je njen divan porcelanski ten, te plavu kosu (poznato je koliko plava boja stoji plavušama) dok je sam kroj imponovao njenoj vitkoj figuri te prelepoj bisti. 

Inače sama svilena haljina je čarobna, a krasi je strukiran gornji deo bez rukava sa spuštenim trakastim momentom i prorezima sa strane, čija postava je od zlatnog materijala, te raskošna i volumizirana puf suknja, polunabrana sa diskretnim šlicem u prednjem delu.

Da je u pitanju stvarno veličanstvena haljina, dokaz je i leđnji deo kreacije koji je u potpunosti otkriven, sa trakastim momenom po sredini leđa. 

Dramatična, ekstra glam haljina bila je daleko bolja opcija za glumicu koja se na Oskarima pojavila u svetlucavoj Celine haljini.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/