Poznata glumica gostovala je u emisiji "The Tonight Show starring Jimmy Fallon" gde je promovisala svoj najnoviji film "Dark Phoenix". 

(Zvanica koja zaustavlja saobraćaj i krade svu pažnju: Naomi Campbell u fenomenalnoj crno-beloj haljini na Valentino reviji)

Ipak, zvezda emisije bila je njena obuća: par smaragdnih satenskih Gucci čizmi sa azijskim vezom, odnosno motivom zmaja.

Dizajnirane od strane Alessandra Michela za kolekciju jesen '17, čizme su do kolena, sa četvrtastom potpeticom koja je optočena dijamantima. Ove čizme prvobitno su bile predstavljene sa kristalnom mašnom na vrhu, koja se skida, ali taj detalj nije se našao na ovom modelu na glumičinim nogama.

Čizme su se u početku prodavale za više od 3.000 dolara, ali su sada dostupne samo za kupovinu na prodajnim sajtovima.

Iako je sve ostalo na Jessici bilo u drugom planu, pored ovako ekskluzivnih čizmi, treba pomenuti da je 41-godišnja glumica izabrala ovaj model obuće uz crnu haljinu Givenchy koja je imala asimetrične rukave i dužinu malo iznad kolena.

Svoje crvene pramenove Chastain je uvila u blage talase, i time zaokružila svoj izgled.

Zadovoljna svojim stajlingom i sama glumica je podelila ovaj outfit na svom Instagram nalogu, sa šaljivim nazivom "Čekajući bus".

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/