Italijanka glumica zna kako da privuče pažnju na najposećenijoj reviji sezone koja se odigrala juče u Parizu, a u pitanju je prikazivanje poslednje kolekcije Karla Lagerfelda za Chanel.

Monica se pojavila u vrlo jednostavnom izdanju koji je podrazumevalo crne pantalone širih nogavica, kao i crnu bluzu koja je provirivala ispod sivog - plavog kaputa od tvida, sa Chanel potpisom naravno.

U jednoj ruci držala je proštepanu pismo tašnu - takođe jedan od najprepoznatljivijih komada brenda, a drugoj komad koji je svima bio mnogo interesantniji od onoga što je Monica imala na sebi.

(Revija koju su svi čekali: Penelope Cruz predvodila defile Chanel muza na dirljivom oproštaju od Karla Lagerfelda)

U pitanju je naravno visoki mladi muškarac sa nešto dužom kosom i bradom, koji je šetao pored glumice u tamnosivom odelu na pruge, raskopčanoj beloj košulji, te tamnocrvenoj svilenoj maramici u reveru - zaokruživši jednu tako vrlo zanimljivu i nadasve, vrlo intrigantnu celinu.

Većinu vremena ovaj zgodni mučkarac držao je Monicu za ruku, baš kao i tokom samog prikazivanja Chanel revije za jesen-zimu 2019/2020, na kojoj je par sedeo u prvom redu.

(Fotografija koja je obeležila karijeru Monice Bellucci) 

Naime, u pitanju je muškarac sa kojim se čuvena italijanska glumica viđa još od 2017., Nicolas Lefebvre, koji je inače uspešan skulptor po profesiji i od Monice je mlađi 18 godina.

Ovo je prvi put nakon glumičinog razvoda od Vincenta Cassela, koji se dogodio još 2013., da se u javnosti pojavila sa nekim muškarcem.

U nastavku pogledajte fotografije Nicolasa Lefebvrea sa njegovim radovima:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/