Poznata dizajnerka poslednjih meseci ne prestaje da nas iznenađuje, nakon godina i godina neutralnih monohromatskih kombinacija i vernosti minimalizmu Victoria je odlučila da uvede promene u svoje stilske izbore.

Tako smo u poslednjih par meseci već imali prilike da je vidimo u efektnom odelu intenzivno crvene boje i trendi uzorku zmijske kože, a sada nije mogla da odoli ni izuzetno popularnom trendu neonskih boja.

(Victoria Beckham prošetala majicu sa natpisom koji objašnjava zašto se ne smeje)

Naravno ostala je verna svom stilskom pečatu, pa je u klasičnu odevnu kombinaciju u vidu bele košulje i širokih crnih pantalona ukomponovala neonski detalj, a reč je o satenskim potpeticama u fuksija pink boji.

(12 puta kada nas je Victoria Beckkham nasmejala svojim Instagram fotografijama)

Ukoliko poput dizajnerke niste preterano oduševljeni vrištećim nijansama koje nas napadaju ove sezone iz svakog izloga, ovo je svakako najbolji način (koji smo do sada videli) na koji možete poneti ultimativni trend, a u isto vreme izgledati krajnje sofisticirano i glam.


Izvor: Elle.hr/Elle.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/