Samo nedelju i po dana nakon što su objavili svoju veridbu na Instagramu, Lopez i Rodriguez su zajedno po prvi put bili deo velike kampanje za Quai Australia, i to za kolekciju naočara koje nose imena poznate latino dive i njenog izabranika.

(Beličast kaput + patike: Jennifer Lopez u do sada neviđenom basic izdanju)

Naime, Quai je predstavio Quai x JLo, žensku liniju koja se sastoji od šest stilskih naočara za sunce sa raznim oversized oblicima i luksuznim metalnim akcentima (poput "Jenny form the block" iz 2002).

Australijski brend takođe je lansirao mušku liniju Quai x Arod, koja uključuje pet stilskih naočara za sunčanje koji se vrte oko glatke trajnosti.

Svaki par sunčanih naočara prodaje se između 50 i 60 dolara.

"Quai Australia je jedan od mojih omiljenih brendova od kada sam ih prvi put otkrila pre nekoliko godina", rekla je J.Lo. "Zaljubila sam se u njih, i od tada ih redovno nosim. Kada se pojavila prilika za saradnju, prosto smo se uklopili. A mogućnost da to odradim sa Alexom je bio veliki bonus. On voli sunčane naočare koliko i ja."

Slikanje za kampanju se odigralo u prikladnom Majamiju, a promo fotografije su i više nego #onfire.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/