Modni mediji sve više obraćaju pažnju na stajlinge argentinske prve dame, svakako sa razlogom.

Mada su razlozi za to postojali još tokom 2015. kada je Juliana počela da se pojavljuje u medijima kao pratnja svom suprugu togom predsedničkih izbora.

Tada su to bile mahom klasične ženstvene haljine, ali uvek sa primesom njenog ličnog pečata, ali od tada Julianin stajling prilično je evoluirao.

(Modni okršaji Melanije, Brigitte i Juliane: Kako su prve dame sveta samit lidera G20 stavile u drugi plan) 

Jedan od najboljih primera za to jeste njeno poslednje pojavljivanje u društvu supruga Mauricija Macrija, tokom službene posete Argentini kraljice Margrethe Druge od Danske i princa Frederika.

Lepa Juliana Awada pojavila se u odelu metalik tona, koje se isticalo nešto užim pantalonama ravnog kroja i savršeno ukrojenim blejzerom. Uz upečatljivo odelo prva dama Argentine kombinovala je crnu svilenu bluzu, vrtoglave kožne potpetice i klač torbicu takođe crne boje.

(Dva modela haljina koja će obeležiti proleće)

Blago isfenirna kosa i deo pokupljen u šnalu, te svedena šminka činili su beauty departman, koji pored odvog stajlinga zaista nije bilo ni neophodno da se ističe, jer je baš sve na Juliani izgledalo savršeno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/