Slavna indijska glumica i bivša misica,Priyanka Chopra dosad nije imala potrebu da pokazuje svoje telo, međutim, ovoga puta su je uslikali u zabavnom vikend druženju na brodu u Majamiju.

(Lepotica kojoj je teško odoleti: Priyanka Chopra mamila poglede u zanosnoj vintige haljini Toma Forda)

Nasmejana, neopterećena, i u kupaćem kostimu kojim je strateški prikrila sitne mane. Ovog vikenda je sa suprugom Nickom Jonasom odlučila da provede jedan i te kako zabavan dan, što se i može videti na sledećim fotografijama.

Tom prilikom su paparaci dobili odličnu priliku da fotografišu glumicu koja je u poslednje vreme pod njihovim budnim okom. Tako je Priyanka, koju modni svet već toliko ceni zbog njenog sjajnog modnog stila, pokazala svoju prirodnu, i ne tako zategnutu liniju.

Glumica je isto tako pokazala da ne brine ni zbog svojih sitnih nesavršenosti, ni zbog blizine fotografa, ni zbog toga što nema po svaku cenu pločice na stomaku i izvajane, vitke noge bez trunke celulita. 

Jedino što joj je i ovog vikenda bilo važno jeste da se dobro zabavi u društvu svog supruga i prijatelja. I čini nam se da je u tome i uspela.

Izvor:  cover.style/ Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>https://www.instagram.com/elleserbia/