Prošlo je već neko vreme od kada smo Gwyneth Paltrowgledali na filmskom platnu. Za to je "kriva" platforma Goop o zdravom životu, kojoj se glumica prilično posvetila i koja je davno prevazišla okvire lifestyle sajta, te dobila nekoliko pop-up butika, kao i kolekcija eko odeće.

(Gwyneth Paltrow: 6 izjava slavne dame koje će vas nasmejati do suza)

Od tada Paltrow smo videli kao epizodnu u seriji Glee i u serijalu Iron Man kraj prijatelja i kolege Roberta Downey Jr., a tu istu ulogu (Pepper Potts) nekoliko puta ponovila je i za Marvelov serijal Avengers.

U međuvremenu, glumica je proredila svoja pojavljivanja na celebrity događajima, te svo slobodno vreme posvećivala deci koju ima iz braka sa frontmenom benda Coldplay, Chrisom Martinom. 

(Gwyneth Paltrow demonstrira kako da u jednostavnim komadima izgledate kao milion dolara)

Međutim, to nije značilo da smo zaboravili dve činjenice - da je bila dobra glumica (filmovi Shakespeare in Love i Proof su najbolji dokaz za to) i da ubedljivo od svih holivudskih glumica ima najbolje noge na filmskoj sceni.

To je dokazala pre nekoliko dana kada se pojavila na losanđeleskoj premijeri filma Avengers: The Endgame.

Za ovu priliku Gwyneth je izabrala seksi all black opciju koja se sastojala od LBD haljine (i to vrlo mini) sa rolkom i mašnom, te elegantnog blejzera koji je pokrio samu ivicu haljine.

Puštena kosa, viseće minđuše i akcenat na očima koje su bile istaknute ajlajnerom ispratile su ovaj look, dok su fenomenalno izvajane seksi noge glumice bile u prvom planu zahvaljujući jednostavnim a opet efektnim sandalama na tanak kaiš.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/