Već u prvim danima aprila imali smo priliku da vidimo italijansku divu u jednom od njenih zapaženijh izdanja u poslednje vreme, a to je prvenstveno iz razloga što se glumica za promenu nije pojavila u tamoj, tačnije crnoj odeći koju uglavom preferira poslednjih nekoliko godina.

(Konačno nije u crnom: Wooow efekat Monice Bellucci u haljini sa potpisom Alexandra Vauthiera)

Mada, ovo nikako nije jedini razlog, činjenica jeste da njoj ovo belo odelo, ustručenog sakoa sa reverima na špic i sa sitnim crnometalik detaljima stoji jednostavno perfektno.

A, prilika za koju se ovako neočekivano elegantno odenula bila je sasvim prigodna, u pitanju je svečana večera Clash de Cartier Dinner at La Conciergerie, na koju je došla sa svojim novim partnerom Nicolasom Lefebvreom.


Njeno naredno pojavljivanje nije izazvalo ništa manje pažnje, iako se ovoga puta pojavila sama na ceremoniji Diner du Cinéma, na kojoj je lepa Monica zablistala u dugoj haljini na preklop animal print dezena francuskog dizajnera Alexandra Vauthiera iz kolekcije Fall 2019. 

Za ovu svečanu prilikom italijanska diva odabrala je glamuroznu toaletu sa trendi dezenom u vidu animal printa, koji je istakao njenu besprekornu figuru.PageBreak

Poslednji modni trenutak koji su paparaci fotografisali, bio je onaj u kome je Monica zablistala u krajnje neočekivanom casual izdanju

Naime, tokom uskršnjih praznika poznata italijanska glumica zaputila se na morsku obalu nedaleko od Rima, gde je bila gost svog dugogodišnjeg prijatelja Giovannia Malage, predsednika Italijanske olimpijske asocijacije.

Upravo je sa njim Monica viđena na jednoj od plaža, kojom je šetala bosonoga u casual izdanju, ali ništa manje graciozna i elegantna, no inače.

Glumica je kombinovala donji deo crne trenerke sa duksom u prljavoroze boji, koji prati liniju tela i odlikuje se jednostavnim, ali ipak upečatljivim krojem.

Puštena kosa i oversized crne naočare zaokružile su zapravo sportski outfit,koji ipak u njenom izvođenju nije odavao taj utisak.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/