I dok su detalji veridbe i dalje pod velom tajne, glumičini stilisti Jill Lincoln i Jordan Johnson, objavili su jednu sliku glumice na svom Instagram nalogu.

U pitanju je modni izbor koji je glumica napravila, oslanjajući se na brend u koji ima poverenja i u čijim modelima smo već imali prilike da je vidimo. 

Na fotografiji koju su objavili, Jennifer je nosila haljinu, sa dubokim V-izrazom, dugih rukava brenda L. Wells Bridal za specijalne prilike.

U pitanju je bila svilena šifon haljina iz kolekcije brenda za spring 2019, za koju je karakterističan prozračni rukav i visoki prorez za noge. 

(Zanosna u roze izdanju: Ivanka Trump podiže princeza stajling na novi nivo)

Uz ovaj ansambl, lepa glumica je odabrala aksesoar u vidu cipela s potpisom brenda Casadei, torbu Roger Viviera i nakit marke Fred Leighton.

Ovo nije prvi put da je glumica ponela kreaciju ovog brenda.

Pre dve godine Jenn je takođe nosila haljinu za mlade L. Wells Bridal, na premijeri filma Faces Places.

I dok isčekujemo veliki dan, bez informacija o detaljima, u jednu stvar smo sigurni: ova buduća mlada zasigurno ima dobar ukus i oduševiće nas izborom venčanice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/