Ultimativna kraljica crnih komada odeće, prošetala je crvenim tepihom u Kanu, upravo u crnom od glave do pete i to tokom dva zvanična pojavljivanja na predstavljanju filma Les Plus Belles Annees D'Une Vie - u kome ima malu ulogu.

Iako je njena uloga u francuskom ostvarenju mala, njena pojava na crvenom tepihu to nikako nije bila.

Na premijeri filma pre par dana, Monica se pojavila u veličanstvenoj haljini sa Dior potpisom i to kako saznajemo, custom made kreaciji koju je za glumicu iskorijla lično kreativna direktorka kuće - Maria Grazia Chiuri.

(Modne lekcije koje smo naučili od Monice Bellucci i Amal Clooney)

Pored haljine koja se isticala ustručenim pojasom, te širokom suknjom A kroja, kao i reljefnom tkaninom, posebnu pažnju privukao je detalj u vidu aksesoara - dijamantske ogrlice zeleno-srebrnih nijansi u obliku krokodila, koju potpisuje Cartier.

Sledeće pojavljivanje 54-godišnje glumice, bilo je u dnevnoj varijanti, ali i ovoga puta u potpuno crnom izdanju, s tim što je sada u pitanju bio svileni komplet koji se sastojao od pantalona i bluze, sa potpisom francuskog dizajnera Alexandre Vauthiera.

(Čuvene izjave Monice Belluci o životu: Ne razumem žene koje muška želja ponižava)

Kreacija se isticala kimono rukavima, te pojasom koji je nekoliko puta obmotan oko struka i vezan sa strane u mašnu.


Dodatni detalj bile su vrtoglave štikle sa Christian Louboutin potpisom i prepoznatljivim stilskim pečatom dizajnera - crvenim đonom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/