Početak nedelje u Kanu obeležila je premijera filma "La Belle Epoque" kojoj je prisustvovalo dosta slavnih ličnosti iz sveta filma i mode. Jedna od dama koja je privukla veliku pažnju je legenda francuskog filma, Isabelle Adjani.

Zvezda filmova La Reine Margot i Diabolique za ovu priliku je izabrala custom made crnu haljinu od raskošnog satena i topa "presvučenog" u svetlucav materijal, koju potpisuje Alexandre Vauthier. 

(Zapalila crveni tepih Kana: Anja Rubik u najelegantnijem izdanju bez grudnjaka)

Da je Isabelle ostala samo na izboru ovako otmene kreacije, verovatno se ne bi našla na listi najbolje odevenih, ali bar ne bi bila tema svih modnih kritika kojima nije bio jasan izbor detalja, u vidu slamnatog šešira kojim je Adjani finiširala ovaj red carpet momenat.

Ovakav spoj glamura i šešira koji je večni aksesoar plaže ili laganih letnjih šetnji, nije naišao na dobre reakcije modnih kritičara, posebno u kombinaciji sa luksuznom dijamantskom ogrlicom, te svečanom šminkom koja je fantastično ispratila crnu kreaciju Alexandra.    

Kako se vama čini ovaj look glumice?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/