Najnovije bridal kolekcije predstavljene za sezonu proleće-leto 2020., baziraju se na novoj interpretaciji klasike, svežim alternativama boja slonove kosti i alabastera i inspiraciji iz prošlih dekada, ali i modnim pomakom smeštenim u aktuelan period.

(Bele balske haljine više nisu u modi: Ovakvu venčanicu sada biraju buduće mlade)

Od modernih pristupa kroju do najnovijih aksesoara, pred vama su trendovi na koje ćete želeti da obratite pažnju pre no što pođete u šoping.

(Zlatni saveti: Tri poznata šminkera o najboljem make-up izboru za venčanje)

Disco glam 70-ih

Dekada kul klinaca koja se poistovećuje sa festivalskim i disko duhom, decenijama kasnije iznedrila je boho trend, krune od cveća kao nezaobilazan detalj u raznim prilikama, ali i kombinezone, kao i rese na haljinama i suknjama. Naeem Khan i Viktor & Rolf implementirali su od svega po malo u svoje nove kolekcije i prikazali sjajan miks starog u novom ruhu.

Efekat ogrtača

Ukoliko niste od onih nevesta koje preferiraju tradicionalne komade, ortač ili plaš umesto vela idealan su detalj koji će na moderan način začiniti vašu odevnu kombinaciju za taj poseban dan, a ako je nešto posebno po pitanju odevnih komada ove sezone, onda je to definitivno čipkani ili ogrtač od tila.

Kompleti sa šlepom

Kada smo kod netradicionalnog, tačnije kod predstavljanja novih formi, jedna od najupečatljivijih definitivno jeste komplet u vidu topa i pantalona. Detalj koji ovaj outfit podiže na novi nivo jeste šlep. Preskočite veo i haljinu i zablistajte u komadu o kome će se pričati još dugo nakon svadbe.

Perje

Romatika i glam u jednom potezu? Perje je tu da prikaže spoj ovog maksimalno ženstvenog i nežnog senzibiliteta. Neki od najpoznatijh dizajnera venčanica opredelili su se upravo za perje kao favorita u svojim poslednjim kolekcijama. Dovoljno je istaći samo tri imena: Naeem Khan, Zuhair Murad, Oscar de la Renta.

Nabrani detalji

Voluminizirani delovi odeće dugo su se smatrali nelaskavim kada je u pitanju bilo koji deo outfita sem suknje. Međutim, nekolicina dizajnera uspela je da nas ubedi u suprotno ove sezone. Ako želite instant efektnost, venčanicu koja odskače od standardnih modela i zagarantovanu upečatljivost, obratite pažnju na neke od novih modela Vere Wang i Viktor & Rolfa.

Dekonstruisana suknja

Svi se sećamo jedne od najupečatljivijih venčanica prikazanih u modernoj pop kulturi, one koju zanosna Stephanie Seymour nosi u Guns'n'Roses spotu November rain, efektnost ove venčanice je jednom rečju moćna. Međutim, ukoliko smatrate da je prednji deo ipak malo prekratak, ali da vam se model svideo, ove sezone dizajneri su našli rešeenje i za ovaj model - prednji deo može biti kraći, ali ne i prekratak i u svakoj formi izgleda aspolutno senzacionalno.

Vezena čipka

Transparentnost na venčanici je više nego poželjna, jer til uvek izgleda  delikatno, a u isto vreme i senzualno. Vez na tilu je već viši nivo i sjajan spoj tradicionalnog i modernog stajlinga.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/