Jedna od omiljenih holivudskih plavuša ne pojavljuje se često u javnosti, a u onim retkim prilikama kada to uradi, uglavnom nas potpuno razoruža.

Ovoga puta nije bila u pitanju nikakva specijalna prilika, paparaci su glumicu fotografisali dok je napuštala Whitby Hotel u Njujorku.

Iako je u pitanju svega nekoliko minuta, put koji je glumica prelazila od izlaza hotela do automobila koji ju je čekao ispred, bio je ipak dovoljno dug da paparaci fotografišu njen outfit.

Kakav jeans trendseterke nose ove sezone?

U prvi mah bi se reklo da se stajling glumice nije ni po čemu posebnom isticao, ali dovoljno je da posedujete samo malo modnog znanja, pa da vam bude jasno, kako je Michelle u naizgled jednostavnoj all black kombinaciji uspela da izgleda prilično elegantno, a u isto vreme i causal.

Vodeći komad  stajlinga je svakako duga crna plise haljina, zbog koje smesta izbacujemo plisirane suknje iz ormana i satavljamo fokus na plise modele haljina, jer je efektnost fatastična.

Potpuno neočekivano: Sudeći po Instagramu ovo su trenutno 5 najpopularnijih bikinija

Crna kožna bajkerka i čizme na štiklu u sličnom stilu zaokružile su izgled i dale mu dozu casual šika sa prizvukom rock'n'roll glama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/