U tekstu, koji je za časopis napisala sama, otvorila je dušu i svetu priznala nešto vrlo neobično – da se nikada nije osećala dovoljno sigurnom u svom telu. 

(Ovo nismo očekivali: Naomi Campbell u red carpet izdanju na stanici metroa)

Slavni britanski supermodel, 49-godišnja Naomi Campbell, ovih je dana ponovno uzburkala prašinu s informacijom da će se pojaviti na naslovnici britanskog Vogue-a, u možda nikad provokativnijem izdanju, a u kojem će, začudo, progovoriti upravo o vlastitim nesigurnostima, kad je u pitanju njena lepota.

Maleni deo editorijala Naomi je sama objavila na svom Instagram profilu, a ovo je otkrila u svom tekstu za ovaj magazin: 

"Dugo, jako dugo se nisam osećala lepo u svojoj koži. Toliko dugo da mi je tokom karijere bilo jako neugodno da snimam kampanje ne samo razgolićena, već i u donjem vešu".

(Gwyneth Paltrow: Zašto ne živi sa sadašnjim mužem i šta misli o Dakoti Johnson, devojci bivšeg muža)

"Dok sam odrastala, uopšte se nisam osećala lepo i prijatno u svojoj koži. U školi su me često zezali, zvali me pogrdnim imenima što je u meni izazivalo ogromnu nesigurnost. Sećam se, jedini trenutci kada sam volela svoje telo bilo je onda kada sam plesala. Časovi plesa bili su mi uteha, jedino sam se tamo osećala sigurno i jedino tamo donekle prihvatala svoje telo", napisala je u tekstu slavni model.

"Nisam bila znatno drugačija ni kasnije. U karijeri i svakodnevnom životu", priznala je iskreno manekenka koja i na pragu šeste decenije izgleda podjednako zanosno kao i u jeku svoje karijere. 

(Jennifer Lopez dirljivom porukom čestitala Dan očeva bivšem mužu)

"Ni u svakodnevnom životu nisam volela da se suviše izlažem pogledima, pogotovo ne u uskim pantalonama ili helankama. Kada to nosim, obavezno imam majicu ili nešto oko struka, da ne budem suviše ‘gola’, suviše izložena pogledima", pojasnila je Naomi. 

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/