Ovan

Ove nedelje možete očekivati bolju komunikaciju sa drugima. Bićete poletni i imaćete više energije. Neće Vam biti toliko bitno da provedete vreme kod kuće. Biće važnije da se vidite sa prijateljima, da se posvetite partneru.

Bićete skloni flertu, vezi, tako da su moguće nove ljubavi, ako ste slobodni.

Nije vreme za nove početke na poslu, tako da se držite ustaljenog rasporeda.

Bik

Trenutno niste raspoloženi za neke nove kontakte, ali će se to sve promeniti od srede. Imaćete više elana za rad, a motivacija može da bude poboljšanje finansija.

Potrudite se da se usredsredite na bolju organizaciju, jer ćete biti prilično napeti ako ne uspete sve da odradite na vreme. Imaćete podršku porodice u svemu.

Jedino će možda doći do manjeg problema sa dokumentacijom, ali ćete ipak sve uspeti da rešite.

Blizanci

Ako ste zauzeti, ovo je i dalje dobra nedelja za ljubav. Nemojte propuštati priliku da kažete voljenoj osobi da Vam je stalo do nje. Mali znaci pažnje mogu osetno poboljšati odnos. Imaćete potrebu da idete na neki put sa dragom osobom. Ako ste slobodni, na putovanju ne moguće poznanstvo.

Što se tiče posla, mnogo će Vam sve ići lakše od srede. Drugi ljudi će se zauzeti za Vas i moći ćete da dobijete priliku za napredak.

Rak

Tokom ove nedelje ćete biti prilično iscrpljeni. Niste loše raspoloženi koliko ste umorni od svega. Imate dosta obaveza oko posla, kod kuće, ne znate šta prvo da odradite.

Konačno postoje naznake da možete da napredujete na poslu i to Vas čini srećnim. Bilo bi dobro da razmislite koliko ugrožavate svoje zdravlje zbog premora.

Što se tiče ljubavi, nije baš idealna situacija, ali je važno da ne krijete ništa od partnera. Ukoliko ste slobodni, nećete želeti promene.

Lav

Tokom ove nedelje ćete se malo više povući u sebe. Potrudite se da se usredsredite na svoj privatni život. Odmarajte se više. Previše obaveza Vas čeka i to je opterećujuće.

Ipak, sa ulaskom Merkura u Vaš znak sredinom nedelje, konačno ćete moći da se fokusirate i da ostvarite neke ideje koje su već duže vreme na čekanju. Bićete komunikativniji.

Moguć kraći put za vikend.

Devica

Emotivniji ste nego inače. Prilično ste osetljivi na kritiku. Ne obraćajte previše pažnje na druge ljude.

Osećaćete se bolje od sredine nedelje kada Vaš vladar promeni znak. Konačno će se sve razbistriti i moći ćete da se fokusirate na rad, a neće biti potrebno toliko da analizirate sebe i druge ljude.

Preko posla je moguć neki flert, a ako ste zauzeti, uradite nešto lepo za partnera. Pokažite mu da Vam je stalo.

Vaga

Tokom ove nedelje nema velikih promena za Vas. Ipak, više ste fokusirani na posao i sada nije toliko teško doći do rešenja. Prošla nedelja je bila naporna, ali ova će osetno lakša. Konačno znate koji su Vaši prioriteti i na šta treba da obratite pažnju.

Potrudite se da ne zapostavite partnera. Nemate volje za ljubav, pa je sve sada bez promena. Ako ste slobodni, može doći do komunikacije sa nekom zanimljivom osobom, ali samo ako nije iz Vašeg mesta.

Škorpija

Dobro se osećate ove nedelje. Potpuno ste posvećeni poslu, a privatni život je na drugom mestu. Ambiciozni ste i sve Vam ide od ruke.

Što se tiče ljubavi, strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Zauzeti, ne pravite ljubomorne scene partneru.

Ostatak astro prognoze pročitajate na sledećoj stranici:

PageBreak

Strelac

Ova nedelja je odlična za Vas. Konačno je Venera u Blizancima, ali je i Merkur u Lavu, a to Vam baš prija. Pričljiviji ste, puni energije i niste više tako napeti.

Na drugom mestu je posao, a ljubav je sada u prvom planu.

Putovanje treba da bude neizostavni deo ove nedelje, ako imate vremena. Ako ne, upišite neki kurs koji odavno želite.

Jarac

Manje ste pod stresom i imate cilj koji treba da ostvarite. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje ste dugo odlagali. Nemojte se nervirati oko posla, nego odradite sve na vreme.

Što se ljubavi tiče, stanje nije ništa bolje nego pre, ali ne ulazite u rasprave sa partnerom. Ako ste slobodni, promena neće biti do kraja nedelje.

Vodolija

Komunikacija sa drugima će biti mnogo bolja od srede. Imate utisak da je pritisak na poslu manji, ali i privatno se stvari poboljšavaju.

Možda ćete biti pomalo napeti do sredine nedelje, ali ćete imati potrebu da konačno popričate sa partnerom o svemu što ste razmišljali. Slobodni, preko interneta ili prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Ribe

Odlično ćete se osećati ove nedelje. Na poslu situacija može biti osetno bolja od srede. Neka mlađa osoba može da bude od pomoći. Ipak i finansijski stojite dobro, pa Vas to raduje. Ne preuzimajte na sebe previše odgovornosti na poslu, da ne biste bili pod stresom zbog obaveza.

Bitno je samo da ne trošite previše novca.

Ljubav će Vam biti bitnija nego posao, ali i porodica. Provedite više vremena sa dragim ljudima, to će Vam prijati.

Izvor: Mondo.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/