Ovan

Imate dosta obaveza. Potrudite se da se malo bolje organizujete. Ne budite tvrdoglavi ako Vam neko, ko je Vama autoritet, objašnjava kako da uradite nešto bolje. Imajte strpljenja za komunikaciju sa drugima.

Što se ljubavi tiče, pravite kompromise. Romantični ste. Ne srljajte u vezu, ako ste slobodni, razmislite da li je to dobra odluka za Vas ove nedelje.

Vodite više računa o svom imunitetu.

Bik

Ove nedelje ćete biti napeti i dosta možete da brinete da li ćete sve stići da završite u roku. Potrudite se da se fokusirate na posao. Drugi očekuju mnogo od Vas. Prva polovina nedelje je rezervisana za obaveze koje ste odlagali duže vreme. Nemate motivaciju ni za posao, ni za druženje.

Od vikenda već možete da budete malo energičniji.

Blizanci

Ako već dugo ne ide u vezi u kojoj ste, možda je vreme da završite tu priču. Odlučićete sa kim želite da budete srećni.

Pozitivni ste i dajete sve od sebe da ova nedelja bude uspešna. Na poslu ćete možda imati problem u komunikaciji sa drugima. Ipak, napravite kompromis. To je jedino rešenje.

Preosetljivi ste.

Kako da preživite retrogradni Merkur do kraja jula

Rak

Napeti ste jer Vam sve ide sporije nego inače. Od srede ćete se malo ubrzati. Imate osećaj da niko nema razumevanje za Vaše probleme. Bićete komunikativni.

Ipak, priliv novca će biti dobar, pa to može da Vas motiviše da više trošite. Mogući su neki prekidi nekih saradnji.

Nervozni ste. Moguće su jake glavobolje, kao i problem sa pritiskom.

Lav

Energični ste. Niste zadovoljni i dalje novčanom situacijom, ali ne ističete to više u prvi plan. Pozitivniji ste nego obično, ali manje pričajte o planovima, realizujte ih.

Prilično ste zahtevni prema partneru. Moguće su manje rasprave.

Sada nije vreme za neke veće promene. Preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se dopasti,

Devica

Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Sporo Vam sve ide. Vaš vladar Merkur je retrogradan, pa Vam pravi manje probleme na polju posla i porodice. Najbolje bi bilo kada biste se bavili nekim fizičkim aktivnostima, to bi Vam prijalo.

Posetite i lekara preventivno, ako imate vremena.

Strastveni ste. Ako ste zauzeti, partner je jako pozitivan i veza Vam prija baš.

Vaga

Kreativni ste, ali ste i odlično raspoloženi. Pokušajte da se fokusirate na posao i na obaveze koje morate da završite. Saradnja je odlična ove nedelje sa svima. Postoji mogućnost za napredak. U izlasku je moguće novo poznanstvo.

Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Moguća je nervoza tokom druge polovine nedelje.

Škorpija

Zauzeti, poradite na odnosu sa partnerom, ali sve je idealno, romantičniji ste nego pre. Sve ide u Vašu korist. Ako ste slobodni, avantura ili poznanstvo na putu je izvesno.

Na poslu je sve statično, ali je bitno da ne pravite neke velike promene. Ne očekujte pomoć od muške osobe, već samo od neke osobe koja nije iz Vašeg mesta. Morate da se potrudite dosta da biste bili uspešni.

Moguća je glavobolja.

Strelac

Fokusirajte se na neke nove obaveze, nova dešavanja. Nemojte sve da shvatate ozbiljno, jer neki ljudi mogu da Vam obećavaju pomoć i možda neke dobre prilike mogu da se otvore, ali budite oprezni. Mogući su problemi u saobraćaju, pazite malo više.

Zauzeti, ove nedelje vlada sklad u vezi. Moguća su nova poznanstva, a neko može prerasti u nešto više. Strastveniji ste nego inače.

Veliki ljubavni horoskop za 2019.

Jarac

Pazite ove nedelje na troškove na poslu. Neka muška osoba Vas može izbaciti iz takta, ali nemojte dozvoliti da neko vidi da ste isprovocirani. Razmislite dobro sa kim treba, a sa kim ne treba da radite. Dajte sve od sebe da na poslu završite sve što morate, jer će uskoro sve što sada radite dati 'plodove'.

Družićete se više.

Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Vodolija

Imate dosta energije i to se primećuje. Dajete svoj maksimum. Imate samo utisak da Vas drugi ne razumeju baš potpuno. Zato može doći do stagnacije na poslu.

Uživate u ljubavi ako ste u vezi, ali budite otvoreniji prema partneru. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura.

Ribe

Bićete napeti zbog posla početkom nedelje. Možete očekivati priliv novca. Niste baš komunikativni ove nedelje. Kolege mogu da primete da želite da preduzmete neke bitne korake da biste napredovali.

Tokom vikenda sve može da bude mnogo bolje, ali imaćete više elana i bićete bolje volje. Bitno je samo da pripazite šta kome pričate, budite diskretniji.

Romantični ste i neće biti većih promena u ljubavi.

Izvor: Mondo.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/