Drugačije nije ni ove sezone! 

Najpoznatije svetske trendseterke servirale su svojoj virtelnoj publici pomalo neobični stilski trik, a nama se čini da ima potencijala da osvoji sve više #ootd postova.

Ovoga puta ne radi o odevnom predmetu ili modnom dodatku sa potpisom nekog brenda koji odjednom svi nose, niti o novom kroju haljine, pa ni o uzorku koji je u rekordnom roku okupirao ulice i društvene mreže.

Sada je reč o malom, ali značajnom stilskom triku koji svojom efektnošću unosi dašak novog i neviđenog u naše postojeće garderobe i modne odabire. A fenomenalno je to što za ovaj trend ne morate da kupite ni jedan novi komad!

Tko se prvi setio ovog malenog, ali zanimljivog detalja, ne znamo, ali čuvene influenserke poput Pernille Teisbaek, Linde Tol i Jeanette Madsen ove vruće sezone svoje sandale s kaišićima nose tako da njima stegnu ivice pantalona.

Kako biste postigli najbolji efekat odaberite pantalone koje nisu previše široke, te sandale koje imaju dovoljno duge kaišiće za vezivanje e kako biste mogli da stegete pantalone oko zglobova.

Što se nas tiče, ovaj će stilski trik izgledati odlično ukoliko želite da začinite svoje formalne outfite sa odelima koji se ponekad čine pomalo dosadnima.

Međutim, ako ste u odabiru svojih odevnih kombinacija hrabre i ne plašite se eksperimentisanja, bacite pogled na styling Pernille Teisbaek koja je super zanimljiv “editorijalski” efekat postigla sa poprilično širokim pantalonama vezanim oko zglobova.

Čak i sitne promene u stanju su da transformišu izgled, a ovaj trend dokazuje da ponekad ne moramo da ostavimio čitavu platu na kasi kako bismo izgledale trendi. Dovoljno je samo nositi komade koje već posedujemo na nešto drugačiji način!

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/