Brazilska lepotica jednostavno ne ume da ne izazove pažnju gde god da se pojavi.

Pogotovo kada su u pitanju formalni događaji i svečanosti poput one koje podrazumevaju crveni tepih, što je upravo i sada bio slučaj tokom prikazivanja premijere filma o kome svi bruje već nekoliko meseci unazad  Once Upon a Time… In Hollywood.

Iako režiju potpisuje jedan od najvećih režisera današnjice Quentin Tarantino, a vodeće uloge tumače neke od najvećih zvezda današnjice:  Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, tokom svečanog prikazivanja filma u Los Anđelesu, niko od njih nije bio u fokusu medija kao što je to bila lepotica u vatrenom crvenom izdanju - Adriana Lima.

Prelepa Brazilka zasenila je apsolutno sve poznate ličnosti koje su se pojavile na premijeri filma, zahvaljujući vrlo efektnoj crvenoj haljini, koja se isticala šljokicama, vrlo efektnoj boji trule višnje, izrezu pozadi i spreda, te zanmljivim dekolteom takođe u vidu izreza.

Stajling je upotpunjen aksesoarima u vidu minđuša od belog zlata i dijamanta, crvenim sandalama sa tankim kaišićima, te beauty detaljem u vidu zalizane kose i naravno crvenim karminom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/