Iako bi junakinja čiji lik je tumačila u jednoj od najpoznatijih rom-com trilogija sa ženskim likom u glavnoj ulozi, bila izuzetno ponosna na sebe i srećna što je konačno uspela da smrša i uvuče se u svoj omiljeni skinny jeans, kada je u pitanju glumica u stvarnom životu, ovaj gubitak kilograma ipak nije nešto čemu bi trebalo da teži.

Ne osuđujemo ničije namere za promenom izgleda ili poboljšanjem istog, ali na ovom primeru lepe Renee vidi jasno se vidi kako uopšte to što ćete smršati po svaku cenu, u isto vreme isto tako nikako ne mora da znači da ćete izgledati bolje ili lepše.

Glumica je svakako i dalje lepa i pleni svojim šarmom, bilo da ima 15 kilograma više ili manje, ali poenta je ta što želimo da naglasimo kako je divna Renne ipak bila mnogo ljupkija, nekako prirodnija i samim tim naposletku i privlačnija sa svojih deset ili 15 kilograma "viška".

Poznata američka glumica pojavila se na crvenom tepihu događaja  Hollywood Foreign Press Association’s Grants Banquet u Los Anđelesu i izazvala opštu pometnju, s obzirom da se Renee generalno zaista retko pojavljuje na regularnim red carpet svečanostima u Holivudu.

Lepa 50-godišnjakinja pojavila se u glamuroznoj pink kreaciji sa sečenim gornjim delom, te naglašenim puf rukavima. Efektan i pomalo neobičan dizajn potpisuje američki brend Lela Rose, koji neretko nosi i vojvotkinja od Kembridža.

Jedina zamerka ovom modelu haljine jeste ta što na Renee izgleda kao da će svakog časa da sklizne sa nje i kao da joj je haljina jednostavno prevelika, ali problem svakako nije u haljini u ovom slučaju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/