Modne kuće u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2019. godine lansirale su popriličan broj novih modele i tako pokrenule čitav talas novih trendova, a brojni komercijalni brendovi inspirisani time izbacili su slične modele, pišeStil.rs

Ovo su one koje se najviše izdvajaju za novu sezonu:

5 komada bez kojih nova sezona nije nova sezona

1. "Višestruki" modeli

Nemojte da se iznenadite ukoliko na ulici ugledate devojku koja na ramenu ili u ruci nosi nekoliko modela torbi. Na pistama smo najčešće viđali varijante sa spojenom maksi i mini torbom, ali našlo se tu i modela s više povezanih torbica.

2. Meki materijali

Modeli sa mekim finišem biće potpuni hit ove jeseni! Nisu praktični za nošenje tokom kišnih dana, ali zato bez razmišljanja mogu vrlo efektno da ukrase vaše kombinacije tokom suvog vremena.

3. Minijaturni modeli

Mikro-modeli i dalje se nalaze u kolekcijama modnih kuća i ponudi brojnih prodavnica.

4. Velike ručne torbe

Maksi ručni modeli u koje staje baš sve što nam je potrebno tokom dana, nikada neće izaći iz mode!

5. Geometrijski oblici i deseni

Zanimljivi modeli koji imaju moć da svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju podignu na viši nivo.

6. Krokodilski finiš

Modeli s krokodilskim finišem vizuelno daju utisak luksuza. Kao stvoreni su za nošenje uz elegantne mantile i kapute i verovatno je to razlog zašto spadaju u komade koji su uvek in, a sada u posebnom fokusu, kao jedan od vodećih trendova. 

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/