U toku je samit G7 - skup sedam najvećih ekonomija sveta, koji se po 45 put održava u  Bijaricu, u Francuskoj.

Razlog zbog koga smo ovih dana imali priliku da vidimo fotografije mnogih moćnika, kao i njihovih prvih dama u stajlinzima koji nisu mogli da nam promaknu.

Već prvog dana na samitu Melanija Trump fotografisana je u outfitu koji je privukao pažnju zbog svoje ležernosti, dok je u isto vreme ipak bio i elegantan - njen zaštitni znak.

Beo skinny jeans, crna bluza i Chanel blejzer takođe u beloj boji, činili su sastavni deo jednostavne damske kombinacije, a nama su posebnu pažnju privukle baletanke.

Baletanke špicastog vrha - koji je i dalje ne samo vrlo aktuelan, već pogotvo kada je u pitanju ovaj model obuće, a tu je i snežno bela boja - bile su vrlo zapažene.

Da je u pitanju model idealan za izdanja koja prva dama Amerike preferia (elegantna, damska, ali nikada previše glam) dokazala nam je već narednog dana kada se pojavila u beloj haljini na preklop i istim ovim baletankama.

Bela boja je praktično oduvek pandan za letnju sezonu, a za kraj leta i početak jeseni - baletanke su takođe postale sinonim.

Ovaj model možete fenomenalno kombinovati uz jeans i klasičnu belu majicu kratkih rukava, zatim podići na viši nivo sa belim blejzerom ili uz omiljenu letnju haljinu i teksas jaknu.

Tamne tonove ostavite za kraj septembra i zvaničan dolazak jeseni.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/