Već duži niz sezona modno osvešćene devojke vole da kombinuju neobične dezene i kreiraju vizuelno upečatljivu odeću koja na prvi pogled nikako ne izgleda spojivo! No, sudeći po Street Style fotografijama sa velike Nedelje mode u Parizu, Milanu ili Kopenhagenu šareni i veoma upečatljivi outfiti, od dva ili više dezena koji "nisu u skladu" vodeći su trendovi i ove sezone.

Svetski poznate trendseterke, modne blogerke, stilistkinje i Instagram zvezde za odlaske na revije prestižnih modnih kuća kombinovale su printove na vrlo zanimljive načine i dale nam inspiraciju da detaljnije pregledamo svoje u garderobere i možda spojimo odeću za koju nismo ni sanjale da ćemo ikada nositi u isto vreme.

Super popularni zmijski print fantastično se uklapa uz gotovo sve druge printove, od pruga i tačkica pa sve do kariranog, a karirani uvek možete spojiti s kockicama drugih veličina i boja i kreirati zanimljiv i poseban look.

Ako mislite da ćete izgledati smešno kada spajate “nespojive” printove uvek možete igrati na kartu boje, ako boje pristaju ni printovi se neće toliko sudarati. No, ako ste ove sezone posebno hrabri, izazivamo vas da spojite šta god vam padne na pamet. Sudeći po fotkama sa svetskih nedelja mode, poželjno je poigrati se, pa čak i ako malo pogrešite.

Izvor: Elle.hr/Elle.rs