U znaku uvek zabavnog Beograda, toplih jesenjih nijansi, gurmanskih užitaka i ženske snage, poznate modne blogerke su odabrale svoje najdraže Parfois modne komade. Na ulicama Beograda slikali smo street style stajlinge regionalnih influenserki koje su predstavile kako šeširi mogu svakodnevno da se nose. S nama u ovoj modnoj avanturi bile su Mina Krstić (@mina2808) i Marija Rosić (@rosicka91) iz Srbije, Tjaša Kokalj (@tjasa_kokalj_jerala) i Ajda Sitar (@ajdasitar) iz Slovenije, Slađana Ostić (@slakipalaki) i Petra Mamić (@skitnica) iz Hrvatske, Olga Mitrović (@omitrova) iz Crne Gore i Erna Saljević (@divaisback) iz Bosne i Hercegovine. Ekipe Sportina Group i Parfois su im omogućile da se osećaju kao kod kuće uz zanimljive Parfois modne komade, upečatljive gurmanske ukuse i upoznavanje grada iz različitih perspektiva. Parfois u svojoj novoj kampanji za kolekciju jesen-zima 2019. ističe putovanja kao glavnu inspiraciju, stoga je Sportina Group u saradnji sa Parfois brendom pripremila vikend putovanje iz snova. 

Na koliko mesta se osećamo spokojno, kao da smo kod kuće? Moto nove Parfois kolekcije je reč OVDE koja baš poput modnih komada nakita i odeće, spaja vreme i prostor. Trendovi u ovoj kolekciji povezuju naizgled neostvarivu modnu ideju: upečatljivu modnu kombinaciju koja priziva udobnost. 

Nakit u novoj kolekciji izrađen je sa najvećom pažnjom. Nudi elegantne komade geometrijskih oblika i finih tekstura koji sadrže sitno kamenje i bisere. Od boja je najzastupljenija zlatna. Torbe su klasičnog dizajna uz interpretaciju različitih materijala poput filca, brušene kože, najlona i neoprena. Detalji poput metalnih lanaca donose dašak modernog. Kolekcija cipela je napravljena tako da su udobne za šetnje i otkrivanje novih izazova. Vojnički stil je takođe prisutan u ovoj kolekciji, u skladu sa trenutnim trendovima, a čizme za kišu s posebnim detaljima su idealan izbor za jesen. 


Priredila: Ana Ostojić