Tokom nedje poslepodne paparaci na Menhetnu su stacionirano čekali da se iza nekog od čuvenih uglova poznatih avenija pojavi prepoznatljivo lice i dobili su bingo!

Naišla je Jessica Chastanin sa suprugom i ćerkom - naime, par i njihova jednoipogodišnja ćerka Julietta bili su gosti na žurci upriličenoj povodom skorog rođenja deteta glumičine bliske prijateljice Ann Hathaway. 

I da u pitanju nisu poznata lica, par je zaista bilo teško ne primetiti.

Outfit Gian Luce isticao se efktnim sakooom svetlo crvene boje sa karo šarom, dok je poseban (vrlo hrabar detalj) u vidu šala sa zelenom i narandadžastom prugom odigrao značajnu ulogu.

Bež pantalone, braon kožne cipele i načare za sunce u istom tonu pratile su ostatak koordinisanog outfita, koji bi teško mogao svako da iznese.

Međutim, Gian Luca godinama radi na značajnim funkcijama u modnom svetu, a pritom je u pitanju ipak jedan grof (mada zgodni Italijan demnatuje važnost te titule, smatrajući da je to nešto što je bilo važno u nekim drugim vremenima i da danas ne nosi nikakvu težinu).

Moramo priznati da je pored njega lepa Jessica pala u drugi plan, iako se glumičin stajling koji je podrazumevao odelo u vidu pantalona i blejzera od pliša smaragdno zelene nijanse, te maksi kaputa bež tona i bordo cipela odlično uklapao u koordisan stajling.

Još jedan detalj koji je doprineo ovom koordinisanom stajlingu bila su kolica u kojima je Gian Luca gurao preslatku Giulettu.