Koje su to žene koje su ove godine u Holivudu učinile nešto značajno kada je u pitanju uloga žena u društvu, pa po svoj prilici dosta njih.

Prve na spisku su svakako Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie, koje tumače vodeće uloge u naslovu Bombshell, filmu koji se bavi tematikom uznemiravanja, neravnoteži moći i skandalima koji su se dešavali na poznatom američkom tv kanalu - Fox News.

Pored njih, tu su i Zendaya, Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Margot Robbie i Diane Lane.

Međutim, po pitanju stajlinga ubedljivo su se najviše istakle upravo dame koje imaju vodeću ulogu u pomenutom filmu, tačnije dve dame, u pitanju su Charlize Theron i Nicole Kidman, a posebno mesto pripada Natalie Portman koja je crnim tepihom prošetala u čipkanoj Dior haljini dostojnoj trona.

Charlize Theron je svoje all black izdanje sa potpisom Tpm Forda, oplemenila plišem koji se nalazio na gornjem delu haljine, te štiklama od istog materijala, ali i odvažnim izborom make-upa u vidu sedefaste crvene senke uz koju je uklopila ton minđuša.

Treća na spisku, ali ništa manje dobro obučena, svakako je bila Nicole Kidman u frak-haljini maksi dužine koju potpisuje Ralph Lauren.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/